Gaver til eventyreren

Hva gir man til en kjæreste, venn eller familiemedlem som digger eventyr, fart og spenning? Man skulle kanskje tro at det var vanskelig å finne gaver som er spennende nok for slike mennesker, men realiteten er at det faktisk er ganske mye morsomt man kan finne på for den som søker en mer fartsfylt hverdag.

Til turelskeren

Mange eventyrere elsker å dra ut på tur, enten det er å gå i skogen der de bor, legge ut i villmarka i Alaska, eller ta seg opp på et høyt fjell. For mange av disse vil det være spesielt kult å få opplevelser i gave, som du for eksempel kan finne på Youwish.no. De aller fleste med denne typen interesser utvikler etter hvert også en sterk interesse for turutstyr, som du som giver kan utnytte til det fulle. Sekker, telt, jakker, soveposer, drikkeflasker og elektroniske dingser som kan bidra til å gjøre turen til en suksess er alltid kjærkomment og vil bli sett på som en gave som viser omtanke og forståelse for personens interesser. Skal det bare være en liten gave, trenger det jo ikke være noe så dyrt og svært som en kajakk, men heller noe morsomt og annerledes som et vaffeljern som kan brukes på grillen eller en ekstra tynn håndduk av mikrofiber som er lettere å pakke.

Til atleten

Hva så med idrettsmannen eller -kvinnen som alltid er på farten, enten det er på treningsstudio eller i skiløypa? Dette er ikke alltid så lett, særlig dersom man selv ikke er interessert i sport. Her er det imidlertid alltid mange muligheter, for uansett idrett så finnes det i dag nesten uendelig med utstyr og duppeditter som kan tas i bruk. Ta for eksempel klassikere som skritteller, fitbit eller en smartklokke, som alle kan bidra til å gi treningsøkten en ekstra dimensjon (eller litt lettere å presentere på Instagram og Facebook).

Selv med dagens populære felleski, vil den virkelige skientusiasten alltid også bruke ski med smøring, og alltid ha behov for flere typer smøring, smøreutstyr, smøreboks, og så videre. En litt større investering som du virkelig vil få kred for er skiboksen som vedkommende kan montere på bilen.

Scroll to top